Clienți

I.N.

 

Experiența mea cu echipa qpas a fost una specială și complet diferită față de alte agenții de recrutare. Pe tot parcursul anilor în care am colaborat cu qpas, în calitate de client, am descoperit o echipă de oameni extrem de bine pregătiți, cu o abordare profesionistă, flexibilă si deschisă. Am avut mereu convingerea că pe lângă înțelegea profilului scris al candidatului, a fost înțeles și profilul omului pe care ni-l dorim în echipă. Știam că indiferent de consultantul cu care colaboram pe un anumit proiect, primeam același nivel de calitate a candidatilor, de implicare, atitudine proactivă și feedback onest și permanent, în orice situație. În momentul în care luam decizia de a oferta candidații propuși de qpas, eram sigură ca ofertăm cel mai bun candidat disponibil pe piață la momentul respectiv, având în vedere toate criteriile urmărite. După aproape 15 ani de experiență în HR, pot afirma cu toată sinceritatea că este singura agenție cu care am lucrat care mi-a oferit acest nivel de confort în privința deciziilor de angajare. Echipa qpas este un exemplu de best practice pe zona de recrutare și consultanță în HR.


A.B.

 

Am cunoscut echipa qpas în anul 2012, când m-au abordat într-un proces de recrutare pentru a ocupa o poziție de Country Manager, poziție pe care o dețin și astăzi. Am fost cucerită imediat de stilul relaxat și în același timp extrem de profesionist, de dialogul bine condus, fără întrebările clasice de HR (nu m-a întrebat nimeni unde mă văd peste 5 ani!). Qpas a coordonat impecabil procesul de recrutare, de aceea din candidat am devenit apoi client și am recrutat, cu ajutorul lor, candidați valoroși. Eficiență, seriozitate, profesionalism și căldura umană – sunt doar câteva dintre atributele care descriu serviciile qpas. Voi lucra în continuare cu ei fără ezitare!


A.U.

 

Qpas este mai mult decât un partener în proiectele de recrutare, este parte din echipă, practic o extensie a departamentului nostru de resurse umane. Seriozitate, flexibilitate, de încredere sunt doar câteva dintre atributele care caracterizează echipa Qpas.


I.C.

 

Colaborarea cu qpas este una de lungă durată, tocmai pentru că odată descoperiți, mi-am dat seama că sunt o companie de recrutare foarte dedicată proiectelor de recrutare, precum și cunoașterii companiei pentru care recrutează.

 Este atât de important că au aceasta componentă de a-și dori să cunoască acea cultură organizațională în care aduc un new hire, pentru a se asigura că va fi o angajare pe termen lung, cu beneficii de ambele părți.

 Îi recomand cu caldură, pe baza proiectelor de succes realizate cu ei.


A.S.

 

Echipa qpas se distinge de celelalte companii, care oferă servicii similare, prin faptul că sunt cu adevărat profesioniști și atenți la nevoile clienților. Înțeleg nevoile organizației noastre și ce tip de profil al candidaților căutăm. Au o înțelegere detaliată a pieței și sunt capabili să ofere sfaturi pe parcursul procesului de recrutare. Un alt aspect important, este felul în care se poziționează și ne reprezintă în fața candidaților, toate feedback-urile primite referitoare la interacțiunea lor cu candidații fiind extrem de bune. 

 

 


L.P.

 

Cunosc și lucrez cu echipa qpas de mulți ani, poate chiar de la începuturile lor.

Îmi place mult să lucrez cu ei, pentru că sunt altfel. Faptul că sunt o companie relativ mică, îi face deosebiți printr-o flexibilitate aparte, rapiditate în acțiune și empatie, atât cu clientul pentru care lucrează, cât și cu candidații.

Pentru mine, aceste trei ingrediente au dus la succes în alegerea oamenilor potriviți, iar oamenii recrutați împreună au rămas mereu pe termen lung în companiile în care am lucrat, aspect extrem de important.

Dar dincolo de toate astea, profesionistul care conduce echipa qpas știe cum să fie și să rămână un OM, cum să îți fie aproape, să te ințeleagă, să se pună mai întâi în ”papucii tăi” pentru ca mai apoi să îți ofere soluții. O admir pentru seriozitatea cu care clădește pas cu pas, pentru ambiția de a face mai mult în fiecare zi și o recomand cu toată încrederea, celor ce caută un om de calitate și o relație profesională pe termen lung.