Testimoniale

 

Am lucrat cu qpas din postura de candidat, pentru poziția de Organizational Development Manager și experiența pe care am avut-o a fost excepțională. Am apreciat foarte mult modul în care a fost gestionat întreg procesul, cu claritate, transparență, promptitudine și grijă față de candidat (nu doar grijă față de angajator). Pentru mine a fost foarte important să văd că pentru qpas era prioritar să asigure “a perfect match” pe termen lung (atât din perspectiva nevoilor/așteptărilor clientului, cât și din perspectiva nevoilor/așteptărilor mele ca și candidat), nu doar să închidă o poziție.

 

Mulțumesc, qpas! Vă recomand tuturor, cu mare drag!

O. R.

 

Am colaborat cu qpas în anul 2019. Procesul de recrutare s-a întins pe câteva luni datorită angajatorului, iar pe întreg parcursul procesului de recrutare, echipa qpas mi-a oferit în permanență update-uri și încurajări.

Interviurile cu ei au fost naturale și relaxate și faptul că mi-au oferit feedback la sfârșitul fiecărui interviu / etape a însemnat foarte mult pentru mine.

Experiența mea alături de ei a fost foarte plăcută și de ajutor pentru cariera mea.

Recomand cu drag!

A. O.

 

Experiența mea cu echipa qpas a fost una specia încă de la primul apel telefonic. Abordarea deschisă, caldă și prietenoasă m-a surprins plăcut și m-a convins să accept invitația de a merge mai departe într-un proces de recrutare în care clientul era confidențial în prima etapa.

Interviul față în față a fost de fapt o conversație uimitor de plăcută și relaxată.

Am simțit de la început interesul sincer al recruiterului față de mine ca persoană, față de experiența și așteptările mele, independent de nevoile angajatorului sau de profilul candidatului cautat specific pentru acel rol.

De fapt, abordarea umană, determinarea și dorința autentică de a găsi persoanei din față cel mai potrivit rol, în cea mai potrivită organizație este lucrul care definește și diferențiază qpas. Cred că orice candidat va descoperi în consultantul qpas în primul rând un om, iar mai apoi un recruiter și treptat un prieten de încredere.  

I. N.

 

Am cunoscut echipa Qpas in 2012, cand m-au abordat intr-un proces de recrutare pentru a ocupa pozitia pe care o detin si astazi. Am fost cucerita imediat de stilul relaxat si in acelasi timp extrem de profesionist, de dialogul bine condus, fara intrebarile clasice de HR (nu m-a intrebat nimeni unde ma vad peste 5 ani!). Qpas a coordonat impecabil procesul de recrutare, de aceea din candidat am devenit apoi client si am recrutat, cu ajutorul lor, candidati foarte buni. Eficienta, seriozitate, profesionalism si caldura umana – sunt doar cateva dintre atributele care descriu serviciile Qpas. Voi lucra in continuare cu ei fara ezitare!

A. S.

 

Experiența mea cu echipa qpas a fost una specială și complet diferită față de alte agenții de recrutare. Pe tot parcursul anilor în care am colaborat cu qpas, în calitate de client, am descoperit o echipă de oameni extrem de bine pregătiți, cu o abordare profesionistă, flexibilă si deschisă. Am avut mereu convingerea că pe lângă înțelegea profilului scris al candidatului, a fost înțeles și profilul omului pe care ni-l dorim în echipă. Știam că indiferent de consultantul cu care colaboram pe un anumit proiect, primeam același nivel de calitate a candidatilor, de implicare, atitudine proactivă și feedback onest și permanent, în orice situație. În momentul în care luam decizia de a oferta candidații propuși de qpas, eram sigură ca ofertăm cel mai bun candidat disponibil pe piață la momentul respectiv, având în vedere toate criteriile urmărite. După aproape 15 ani de experiență în HR, pot afirma cu toată sinceritatea că este singura agenție cu care am lucrat care mi-a oferit acest nivel de confort în privința deciziilor de angajare. Echipa qpas este un exemplu de best practice pe zona de recrutare și consultanță în HR.

I.N.

 

Am cunoscut echipa qpas în anul 2012, când m-au abordat într-un proces de recrutare pentru a ocupa o poziție de Country Manager, poziție pe care o dețin și astăzi. Am fost cucerită imediat de stilul relaxat și în același timp extrem de profesionist, de dialogul bine condus, fără întrebările clasice de HR (nu m-a întrebat nimeni unde mă văd peste 5 ani!). Qpas a coordonat impecabil procesul de recrutare, de aceea din candidat am devenit apoi client și am recrutat, cu ajutorul lor, candidați valoroși. Eficiență, seriozitate, profesionalism și căldura umană – sunt doar câteva dintre atributele care descriu serviciile qpas. Voi lucra în continuare cu ei fără ezitare!

A.B.

 

Qpas este mai mult decât un partener în proiectele de recrutare, este parte din echipă, practic o extensie a departamentului nostru de resurse umane. Seriozitate, flexibilitate, de încredere sunt doar câteva dintre atributele care caracterizează echipa Qpas.

A.U.

 

Colaborarea cu qpas este una de lungă durată, tocmai pentru că odată descoperiți, mi-am dat seama că sunt o companie de recrutare foarte dedicată proiectelor de recrutare, precum și cunoașterii companiei pentru care recrutează.

 Este atât de important că au aceasta componentă de a-și dori să cunoască acea cultură organizațională în care aduc un new hire, pentru a se asigura că va fi o angajare pe termen lung, cu beneficii de ambele părți.

 Îi recomand cu caldură, pe baza proiectelor de succes realizate cu ei.

I.C.