Servicii

Serviciile noastre includ recrutarea și evaluarea personalului, outplacement-ul, îndrumarea profesională, precum și procesul de background check cu RightHire. În funcție de nevoile tale, poți alege unul dintre aceste servicii cu încrederea că, de mai bine de 15 ani de activitate în HR contribuim la succesul clienților și candidaților noștri. Astfel, continuăm să construim echipe eficiente și să dezvoltăm cariere de succes în diverse domenii de activitate.

 

De abia așeptăm să ne cunoaștem!

Fie că vorbim despre companii mari sau start-up-uri îndrăznețe, nu pierdem nicio oportunitate de a conecta organizația și candidatul ideal. Luăm în calcul particularitățile companiilor și găsim omul potrivit pentru fiecare rol vacant, astfel încât acesta să aducă valoare companiei și să își dezvolte armonios propria carieră.

 

Pentru fiecare proiect, pornim de la o foarte bună cunoaștere a companiei, urmată de analiza rolului vacant și a profilului candidatului ideal. Apoi, definim criteriile de selecție și de recrutare necesare identificării candidatului potrivit – “the right one”.

 

Recrutarea și selecția de personal

Recrutarea și selecția de personal urmărește o abordare clasică ce se desfășoară astfel: promovarea poziției vacante în online, selecția de CV-uri, interviurile cu un consultant qpas, întocmirea unei liste scurte de calitate, interviurile cu clientul și selecția finală.

 

Executive search

Executive search-ul urmărește o abordare integrată de recrutare, astfel încât ne folosim de metode de plasare strategică a anunțurilor, de abordarea directă și țintită a candidaților prin head hunting, dar și de networking. Ca să obținem o listă scurtă relevantă, și implicit să găsim candidatul potrivit pentru organizația ta, ne ocupăm de scanarea întregii piețe. 

 

Head hunting

Head hunting-ul implică procesul prin care cercetăm atent piața în căutarea celor mai potrivite profile pentru business-ul tău. Din companiile relevante domeniului tău de activitate, extragem candidații care se potrivesc nevoilor și cerințelor tale, și îi abordăm direct, cu răbdare și profesionalism, prezentându-le rolul vacant în condiții de maximă confidențialitate.


 

 

RECRUTĂM, SELECTĂM ȘI VALORIFICĂM!

Reprezintă un set complet de teste menit să asigure o viziune obiectivă și completă asupra calității și a nevoilor de dezvoltare ale personalului, prin măsurarea motivației, a abilităților de comunicare, a celor personale, a rezistenței la stres, a IQ-ului, a competențelor și a potențialului de a fi lider.

 

Analiza studiilor de caz individuale și de grup, plus jocurile de rol, ajuta la completarea evaluării bazată pe teste.

 

O evaluare mai complexă și obiectivă se face prin intermediul Centrului de Evaluare – Assessment Center. Aici, sintetizăm abilitatea unei persoane de a-și demonstra cunoștințele, aptitudinile și motivația pentru a îndeplini cerințele de performanță ale jobului. Analiza realizată în cadrul Centrelor de Evaluare implică mai mulți evaluatori, și are la bază plasarea unei persoane într-o echipă si într-un anumit rol, măsurând competențele și motivația de a interacționa, rezolva și conduce prin joc de roluri și exerciții.

 

Evaluarea personalului oferă beneficii imediate precum:

- recrutare eficientă externă și / sau internă

- identificarea nevoilor reale de training

- stabilirea planurilor de carieră

- înțelegerea mai bună a angajatului și a angajatorului

- oportunitatea ca angajatul să înțeleagă mai bine cultura companiei, dar și a propriilor performanțe

- loialitatea angajatului față de organizație

- motivația echipelor îmbunătățirea comunicării interne

EVALUAREA PERSONALULUI PENTRU COMPANII CU SPIRIT DE ECHIPĂ

În cazul unei situații negative urmată de disponibilizări, outplacement-ul oferă posibilitatea unei tranziții constructive. Astfel, angajatul disponibilizat poate beneficia de consultanță și sfat profesional, primind suport pe tot parcursul procesului de căutare a unui nou loc de muncă, cu scopul de a depăși cu succes perioada dificilă a disponibilizării.      
 

 

DINCOLO DE SITUAȚII NEGATIVE EXISTĂ OUTPLACEMENT

Folosind metode convenționale și neconvenționale, îndrumarea noastră profesională se adresează în principal candidaților care au nevoie de sprijin în a-și găsi locul de muncă potrivit, sau celor care își doresc o reconversie profesională.

ÎNDRUMARE PROFESIONALĂ PENTRU CARIERE DE VIITOR

Cu serviciul RightHire, venim în întâmpinarea departamentului de resurse umane și adăugăm valoare procesului de recrutare prin validarea background-ului candidatului ce urmează a fi ofertat și angajat.

Serviciul RightHhire are la bază informațiile oferite de aplicant în CV, și se realizează doar cu acordul semnat de acesta pentru procesarea datelor cu caracter personal.

Pornind de la senioritatea rolului pe care candidatul urmează să îl ocupe, oferim trei pachete diferite:

- RightHire specialist: se verifică istoricul experiențelor de lucru din CV (perioada și funcția deținută)
- RightHire middle: se verifică istoricul experiențelor de lucru din CV, dar și studiile și certificările dobândite
- RightHire top: se verifică istoricul experiențelor de lucru din CV, studiile și certificările dobândite,
implicarea în diverse activități comerciale, asociații de liber-profesioniști și posibile conflicte de interese.

În funcție de nevoile clientului, pachetele de mai sus pot fi adaptate și customizate.

ATENȚIE: serviciul RightHire nu presupune verificarea referințelor profesionale.

VERIFICĂM TRECUTUL ȘI ASIGURĂM VIITORUL CU RIGHTHIRE - BACKGROUND CHECK
SOLICITA OFERTA