RECRUTĂM, SELECTĂM ȘI VALORIFICĂM!

Fie că vorbim despre companii mari sau start-up-uri îndrăznețe, nu pierdem nicio oportunitate de a conecta organizația și candidatul ideal. Luăm în calcul particularitățile companiilor și găsim omul potrivit pentru fiecare rol vacant, astfel încât acesta să aducă valoare companiei și să își dezvolte armonios propria carieră.

 

Pentru fiecare proiect, pornim de la o foarte bună cunoaștere a companiei, urmată de analiza rolului vacant și a profilului candidatului ideal. Apoi, definim criteriile de selecție și de recrutare necesare identificării candidatului potrivit – “the right one”.

 

Recrutarea și selecția de personal

Recrutarea și selecția de personal urmărește o abordare clasică ce se desfășoară astfel: promovarea poziției vacante în online, selecția de CV-uri, interviurile cu un consultant qpas, întocmirea unei liste scurte de calitate, interviurile cu clientul și selecția finală.

 

Executive search

Executive search-ul urmărește o abordare integrată de recrutare, astfel încât ne folosim de metode de plasare strategică a anunțurilor, de abordarea directă și țintită a candidaților prin head hunting, dar și de networking. Ca să obținem o listă scurtă relevantă, și implicit să găsim candidatul potrivit pentru organizația ta, ne ocupăm de scanarea întregii piețe. 

 

Head hunting

Head hunting-ul implică procesul prin care cercetăm atent piața în căutarea celor mai potrivite profile pentru business-ul tău. Din companiile relevante domeniului tău de activitate, extragem candidații care se potrivesc nevoilor și cerințelor tale, și îi abordăm direct, cu răbdare și profesionalism, prezentându-le rolul vacant în condiții de maximă confidențialitate.


 

 

SOLICITA OFERTA